Beheer

Het beheer van u vastgoed is een specifieke taak die ervoor zorgt dat het vastgoed zijn waarde behoudt. Mulvesta Beheer beheert behalve haar eigen vastgoedobjecten tevens objecten voor derden. Wij hebben veel ervaring met het beheer van onze eigen vastgoedportefeuille en gebruiken deze ervaring graag voor u.

 

Onze focus en werkwijze sluiten aan bij de specifieke behoefte van afzonderlijke klanten. Iedere klant geeft aan wat voor hem/haar belangrijk is zodat wij daar goed op in kunnen spelen.

 

Ons vastgoed management bestaat uit een drietal pakketten:

- Commercieel beheer;

- Technisch beheer;

- Financieel beheer.

 

Wij richten ons op de middelgrote particuliere belegger waarin VvE beheer een grote rol speelt.

 

 

 

BIJ CALAMITEITEN IN EEN VAN ONZE HUURWONINGEN KUNT U ONS BEREIKEN OP 020 – 845.05.39

Nieuws

Mulvesta bord inactive

Profiel

Deskundig, betrokken, creatief en doelgericht zijn de kerneigenschappen van Mulvesta. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol in al onze ontwikkelingen. Zo leveren wij vrijwel alle gerenoveerde woningen op met een energie...

 

 

LEES MEER

Beleggen

Mulvesta belegt in verscheidene segmenten in het vastgoed met als doel een gespreide portefeuille op te kunnen bouwen en zo een gezond risicoprofiel te handhaven.

 

 

 

LEES MEER

Vacatures

Ben jij in de afrondingsfase van je studie (mbo/hbo) met afstudeerrichting Onroerend Goed? Per heden zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) die behalve ondersteunende werkzaamheden, tevens de gelegenheid krijgt een afstudeeropdracht te schrijven.

 

 

 LEES MEER