Beleggen

Mulvesta belegt in verscheidene segmenten in het vastgoed met als doel een gespreide portefeuille op te bouwen en zo een gezond risicoprofiel te handhaven.

 

Kantoren
Onze interesse ligt voornamelijk in middelgrote kantoorgebouwen gelegen op binnenstedelijke locaties en nabij spoorwegstations. Daarbij is achterstallig onderhoud en leegstand (deels) geen bezwaar.

Bijzondere gebouwen zoals bijvoorbeeld oude fabriekshallen of kerken die mogelijk kunnen worden herontwikkeld behoren tevens tot onze interesse.

 

Woningen
Onze interesse gaat uit naar (on-)verhuurde woningen waarbij achterstallig onderhoud geen bezwaar is. Verworven woningen zullen indien mogelijk worden gerenoveerd en worden voorzien van een energieprestatiecertificaat. Tevens verwerven wij gehele woningportefeuilles eventueel middels een aandelentransactie. Tevens zijn wij geïnteresseerd in woningen met ondergelegen bedrijfs- en of winkelruimten.

 

Winkels
Mulvesta belegt behalve op A1-locaties in de kleinere winkelstraten in nabijheid van hoofdstraten. Met als doelstelling bedrijfsruimte te creëren voor zowel kleinere als creatieve retailers. Behalve in de Randstedelijke gebieden zijn wij tevens geinteresseerd in winkelstraten met potentie en kijken wij naar kleine tot middelgrote winkelcentra door heel Nederland.

Nieuws

Mulvesta bord inactive

Profiel

Deskundig, betrokken, creatief en doelgericht zijn de kerneigenschappen van Mulvesta. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol in al onze ontwikkelingen. Zo leveren wij vrijwel alle gerenoveerde woningen op met een energie...

 

 

LEES MEER

Beheer

Mulvesta Beheer beheert behalve haar eigen vastgoedobjecten objecten voor derden. Onze focus en werkwijze sluiten aan bij de specifieke behoefte van afzonderlijke klanten. Ons vastgoed management bestaat uit een drietal pakketten...

 

 

 LEES MEER

Vacatures

Ben jij in de afrondingsfase van je studie (mbo/hbo) met afstudeerrichting Onroerend Goed? Per heden zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) die behalve ondersteunende werkzaamheden, tevens de gelegenheid krijgt een afstudeeropdracht te schrijven.

 

 

 LEES MEER