Profiel

Visie
Deskundig, betrokken, creatief en doelgericht zijn de kerneigenschappen van Mulvesta. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol in al onze ontwikkelingen. Zo leveren wij vrijwel alle gerenoveerde woningen op met een energie prestatiecertificaat en stellen wij ons ten doel energie te besparen en zo onze bijdrage te leveren aan het milieu. Dit is ook terug te vinden in het gebruik van de materialen die wij doorgaans gebruiken bij onze ontwikkelingen en renovaties.

 

Strategie
Wij richten ons op de Randstedelijke investeringsmarkt en leggen hierbij de focus op Amsterdam en omstreken. Wij zijn voornamelijk actief in de woningmarkt. Voor onze beleggingsportefeuille verwerven wij tevens winkels, kantoren en horecagelegenheden.

 

Financiering
Wij werken samen met een drietal landelijke vastgoedfinanciers waarmee wij kunnen lezen en schrijven.

 

Team
Mulvesta bestaat uit een enthousiast team van collega's die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van woningen. Alle kennis die nodig is hebben we in huis, van tekenwerk en vergunningen tot aan de bouwbegeleiding en verkoop. Hierdoor zijn wij in staat snel te schakelen gedurende het proces om ervoor te zorgen dat we een zo goed mogelijk product op de markt kunnen zetten.

Nieuws

Mulvesta bord inactive

Beleggen

Mulvesta belegt in verscheidene segmenten in het vastgoed met als doel een gespreide portefeuille op te kunnen bouwen en zo een gezond risicoprofiel te handhaven.

 

 

 

LEES MEER

Beheer

Mulvesta Beheer beheert behalve haar eigen vastgoedobjecten objecten voor derden. Onze focus en werkwijze sluiten aan bij de specifieke behoefte van afzonderlijke klanten. Ons vastgoed management bestaat uit een drietal pakketten...

 

 

 LEES MEER

Vacatures

Ben jij in de afrondingsfase van je studie (mbo/hbo) met afstudeerrichting Onroerend Goed? Per heden zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) die behalve ondersteunende werkzaamheden, tevens de gelegenheid krijgt een afstudeeropdracht te schrijven.

 

 

 LEES MEER