Mulvesta ontwikkelt al haar projecten voor eigen rekening en risico. We werken alleen samen met gerenommeerde bouwbedrijven.

ontwikkeling

Van de transformatie van bestaande bouw tot de ontwikkeling van een compleet nieuw complex: Mulvesta doet alles in eigen beheer.

We deinzen niet terug voor achterstallig onderhoud. Integendeel, wij zien dat als kans om waarde toe te voegen. Bijzondere gebouwen, zoals rijksmonumenten hebben onze speciale aandacht. Panden die niet aan de huidige comforteisen voldoen, worden gerenoveerd met behoud van het authentieke karakter.

Ook houden we ons bezig met de transformatie van gebieden met een bedrijfsmatige bestemming naar een woon- of gemengd woon-werkgebied. Door vastgoed te verwerven in gebieden die hiervoor in aanmerking komen, kunnen wij hier proactief op inspelen en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe woonlocaties.

Uiteraard richten wij ons op duurzame en energieneutrale oplossingen, zowel bij nieuwbouw als de renovatie of transformatie van bestaande objecten. Ons team stelt zich continu op de hoogte van relevante innovaties en past die op een creatieve manier toe. Hierdoor is ons vastgoed altijd hoogwaardig en toekomstbestendig.