Nieuws

Mulvesta koopt commerciële plint op Zuidas

Mulvesta heeft de commerciële plint onder het Miles Building aan het George Gershwinplein op de Amsterdamse Zuidas verworven. Alle drie de ruimten zijn langjarig verhuurd, in totaal gaat het om 1.000 m2.

Het George Gershwinplein ligt aan de zuidkant van de Zuidas en vormt samen met de Lex Deldenbrug de entree naar de Zuidas vanuit het woongebied Buitenveldert. Het plein wordt verder omringd door de Symphony toren en het Crowne Plaza hotel.

Alle drie de ruimten zijn langjarig verhuurd evenals de bijbehorende parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Huurders in de commerciële plint zijn restaurant Miss Molly, Doctor Feelgood en Misura Sartoria. Het geheel omvat ca. 1.000 m2 gebruiksoppervlak (GBO). De koopsom wordt niet bekendgemaakt.

Betrokken partijen
Bij de aankoop is Mulvesta begeleid door Cushman & Wakefield. De verkoper, VOF Royaal Zuid, is begeleid door Brickstone Retail. Seval Real Estate heeft de financiering voor Mulvesta begeleid. De financiering werd door een buitenlandse partij ingevuld en in goed overleg zo gestructureerd dat ook de afkoop van de erfpacht mee kon worden genomen.

Dit is een artikel van Vastgoedjournaal.nl